Per qué FESlingua

A FESlingua som conscients que els nostres clients i els nostres col·laboradors són dues parts essencials de l'empresa.

Tenim cura dels nostres clients. Ells són els que millor saben què volen obtenir. Per això, els escoltem i intentem entendre les seves necessitats per transmetre-les als traductors i als correctors. Oferim puntualitat perquè coneixem la importància del temps. Si ens comprometem, és que podem fer-ho i fer-ho bé. Demanem feedback per millorar la qualitat en cada col·laboració i mantenir sempre el nivell de satisfacció més alt.

Coneixem el valor dels nostres col·laboradors. Sabem que un col·laborador satisfet treballa molt més a gust. Per això, els proporcionem tota la informació disponible relativa a cada projecte, estem en contacte permanent amb ells per resoldre qualsevol dubte i els fem arribar comentaris sobre la seva feina perquè ells, com nosaltres, puguin millorar amb cada col·laboració.

Optimitzem la feina. Triem el traductor amb el perfil més adient per a cada client i intentem utilitzar el mateix binomi en totes les feines. D’aquesta manera, el traductor té més predisposició a invertir temps en l’estil d’una empresa, ja que s’especialitza per a properes feines, i el client sempre rep la màxima qualitat.

Donem una importància cabdal a la comunicació. Supervisem sempre tot el procediment i estem disponibles per als clients perquè sàpiguen en tot moment a qui recórrer en cas de canvis, comentaris o incidències, entre d’altres. Ens impliquem en tots els projectes per poder oferir una resposta en tot moment.

La nostra experiència ens ha demostrat que és important incorporar aquests valors a la feina diària.
I així ho fem.